provider         

Zoeken naar provider

Internet: veranderen van provider.
Neem bij voorkeur een neutraal e-mailadres bij een webmaildienst zoals gmail, yahoo enz, dus niet bij uw provider. Als u dan ooit naar een andere provider overstapt, hoeft u niet van e-mailadres te veranderen en al uw contacten in te lichten.
Synoniemen van provider; ander woord voor provider synoniemen.net.
internetaanbieder, internetprovider provider zn.: als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. woordverbanden van provider grafisch weergegeven. provider is mogelijk onnodig Engels. De Woordenlijst overbodig Engels Op-en-Top Nederlands geeft de volgende Nederlandse alternatieven doorzoek ook de volledige lijst op vindpunt.nl.:
Cursus internet en email Wat is een provider? SeniorenNet Website voor de actieve 50-plusser.
Om op Internet te komen heeft u een provider nodig. Een provider is een toegang-aanbieder, een bedrijf dat tegen betaling een Internet account Internet-abonnement aanbiedt, oftewel zorgt voor een aansluiting op Internet. De provider heeft een vaste aansluiting op Internet.
Provider Wikipedia.
Telecommunication Service Provider TSP. Communication Service Provider CSP. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Provider of met Provider in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Provider inzichtelijk te maken.

Contacteer ons