skip to Main Content

Zittende oefeningen op de worktrainer

Het is doodsoorzaak nummer één wordt wel eens gezegd: Zitten achter jouw bureau.

We kennen het stabureau al, maar wat dacht je van fit worden achter het bureau? Ook voor werkgevers heeft het voordelen om werknemers actief te houden. Hoe doen we dit zonder de liften uit te zetten? Met een worktrainer!

De worktrainer is niet nieuw. Maar deze is inmiddels niet meer uit de kantoortuin weg te denken. Hieronder zetten we wat voordelen voor je uiteen.

Het is compleet toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus niet al afgetraind te zijn, je zet de trainer gewoon op het laagste standje en werkt je op naar het hoogste standje. Wanneer je dit de hele dag vol kan houden heb je kuiten als Arnold Schwarzenegger.

Het is veilig en zelfs goed voor je gewrichten. Dus je loopt niet het risico om jouw rug of knieën te bezeren, iets wat toch nog wel eens kan gebeuren met sporten in de buitenlucht. Het is dus juist fantastisch voor degenen onder ons die al wat langer niet actief zijn geweest.

Door het formaat is het apparaat niet alleen handig om mee te nemen naar het kantoor, het houdt ook de kosten laag en zorgt ervoor dat de investering in jouw gezondheid niet een maandloon gaat kosten.

Back To Top